Nyheter

22/5-2013 Årsmötet är tyvärr inställt men vi återkommer om en ny tid och plats senare

 

Årsmöte!

Årsmöte för NDHK

När: 31 maj 2013 kl: 18:00

Var: Lulebos lokal på Lostigen, Hertsön/ Luleå

Sista dagen i maj månad är dagen för NDHK's årsmöte, där alla medlemmar är välkomna. Under mötet kommer det ske ändringar i klubbens styrelse och aktiviteter planeras. Förslag på aktiviteter är oerhört välkomna.
För att denna klubb ska bli så bra som möjligt hoppas vi att så många som möjligt vill vara aktiva. Alla är välkomna. Gamla och nya medlemmar.

En förhoppning för kommande år är att medlemsantalet ökar och självklart att de som varit medlemmar fortfarande vill vara med i klubben. Det är medlemmarna som gör klubben och det är även medlemmarna som gör alla aktiviteter som planeras till det dom blir.

Årsmötet är en möjlighet för medlemmarna att vara med och styra vad denna klubb kommer att vara och göra under det kommande året och vilka aktiviteter som ska planeras. Ni kan även under mötet säga vad som varit bra och även mindre bra under året som gått. Allt för att denna klubb ska få möjlighet att förbättras.

Årsmöteshandlingarna kommer att läggas ut på hemsidan

Vi hoppas nu att det kommande året bjuder på många roliga aktiviteter ihop och många härliga stunder tillsammans med våra 4-benta vänner.

För de som vill fortsätta att vara medlemmar och även de som vill bli nya medlemmar betalas en medlemsavgift in till PG: 62 16 72-5, betalningen märker ni med erat namn. Avgift för enskilt medlemskap är 150 kronor och avgift för familjmedlemskap är 250 kronor.

Vi hoppas att vi ses den 31a maj. Klubben bjuder på fika under årsmötet.

Styrelsen

 

 

 

Årsmötes handlingar för 2011-2012 hittar ni här

 

2013-02-25

Hej!

Nu har vårat första hela år som förening passerat! Trots att vi är en liten förening har vi ändå haft en del träffar och aktiviter, allt tack vare våra medlemmar!

Vi har bland annat haft dragträffar, handlerkurs, Show n Go, prova på Agility (mer finns att se på hemsidan http://www.ndhk.n.nu/).

Nu vill vi påminna er om att lösa medlemskap för 2013, mer aktiviteter kommer att komma upp inom kort på hemsidan. Fler draggträffar planeras vidare under vintern, men även andra aktiviteter. Kom gärna med förslag på vad Ni medlemmar vill göra.

Medlemskap löser ni genom att maila, namn, perosonnr, adress samt telnr på SAMTLIGA medlemmar till: nordiskadraghunsklubben@passagen.se

Sätt in aktuellt belopp på:
Pg: 62 16 72-5 märk betalningen med namn

Medlemskap:

Enskilt 150 kr

Familj 250kr

 

Med hopp om ett hundigt 2013! /Styrelsen NDHK.

 

2013-02-05


Nu har nordiska draghundsklubben skaffat sig en blogg där vi kommer skriva om våra aktiviteter och annat smått och gott. Ni hittar den här NDHK

 

2013-02-05  

Vi vill tacka Biltema Luleå Storheden för fina reflexvästar till klubben och Ica Maxi Luleå Storheden
för sittunderlagen.

 

2012-03-07 Dagboken om NDHK
Nu har klubben ordnat en dagbok om våra aktiviteter som vi har haft. Den kan ni hitta under aktiviteter   fliken.                                                                                                         

 

2012-01-28 Kiruna, snowdogs 2012.

Idag genomfördes hundträffen i samband med snöfestivalen i Kiruna. Vi i NDHK vill tacka alla som kom förbi och visade intresse för träffen. Kul att det var så många som kom! Planering för ett kommande evenemang skall påbörjas redan imorgon. Åter igen, Tack alla ni som kom förbi! Ni gjorde vår dag! Hoppas vi ses snart igen!

Sen vill vi givetvis tacka Ludvig och Tusen toner för all hjälp och förtroendet att anordna ett evenemang i samband med snöfestivalen!

 

2012-01-22 Bildgalleri.

Nu kan ni hitta bilder från våra träffar och evenemang via länken. http://ndhk.pixbox.se  alternativt via fliken Galleri. 

 

2011-12-17 Drag anlagstest.

NDHK anordnar drag anlagstest i flarken, Västerbotten 14 januari 2012. Mer info under fliken Aktiviteter.

 

2011-12-01 Grönakortet.
Den 17 December klockan 9:00-16:00 på brukshundsklubben i Måttsund.
Medlemmar 250:- icke medlemmar 300:-, betalas till NDHK på vårt plusgiro 621672-5 eller vårt bankgiro 488-2718.
Märk betalningen med för & efternamn + Grönakortet. Sista anmälningsdag den 15 december, anmälan är bindande. Nödvändig kurslitteratur samt lättare lunch ingår.

Kort information om vad grönakortet är...
Grönt kort är en studieplan som ger nödvändiga kunskaper om regler och egenvård av draghundar för dig som vill tävla eller köra hund som motion.  Utbildningens målsättning är att ge deltagarna teoretiska kunskaper om att.. tävla med draghund, regler och bestämmelser, uppträdande på tävlingsplatsen, "sportmanship",  kunskap om djurskydds lagar och bestämmelser samt nödvändig egenvård. Utbildningen omfattar dessutom massor av nyttiga tips även för den som vill motionera med sin hund utan att tävla.

 

2011-11-23

Nu kan ni hitta föreningens stadgar under fliken Dokument.

2011-11-21 Erbjudande!

I och med det lyckade resultatet på vår första träff vid Hertsöträsket har vi nu ett erbjudande för alla nya medlemmar. Om ni söker medlemskap innan den 1 December så får ni 50kr Rabatt på medlemskapsavgiften! Mer information om hur ni söker medlemskap finner ni under fliken Medlemskap.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)